Hover House 2 Βιτρίνες Βιώσιμου Σχεδιασμού στη Βενετία

Καταχωρήθηκε στις 18 Οκτώβρη του 2010 από σε Amazing Homes , Αρχιτέκτονες , Green Home

Glen Αρχιτέκτονες Irani μας έστειλαν το δεύτερο σπίτι του Hover σειρά τους στη Βενετία, Καλιφόρνια.

"Πλανάται" ένα μεγάλο όγκο πάνω από το τοπίο εξαλείφει την τυπική ασυνέχεια μεταξύ των εμπρός και πίσω ζώνες κήπο και τοποθετεί ένα ενσωματωμένο εξωτερικό περιβάλλον στη μέση ενός μετρήσιμα μεγαλύτερο χώρο στον κήπο συναίσθημα. Η οροφή καλύψεως διαμορφώνεται για τη διεξαγωγή απαλά κλίση, φεγγίτες φως αντανακλάται ενώ φαινομενικά επιπλέει απαλά και προστατευτικά κατά τη διάρκεια των εσωτερικών χώρων.

Οι στόχοι του σχεδιασμού του Hover House 2

... Όπως εξηγείται από Glen Αρχιτέκτονες Irani ...

Το δεύτερο της σειράς Hover Βουλή στοχεύει να επιλύσει την απομόνωση των εμπρός μέτρα από πίσω αυλές των μικρών αστικών παρτίδες από το φαινομενικά καθολική πρακτική της οικοδόμησης σε όλη την πρόσοψη του οικοπέδου. Με massing το πρώτο επίπεδο κατά μήκος της γραμμής πολλά πλευρά και όχι στην πρώτη γραμμή πολλά, κατ 'ουσίαν, αφιερώνοντας όλο το βάθος της παρτίδας σε υπαίθριο χώρο, Hover House 2 αλλάζει με επιτυχία ο κανόνας.

Το Hover Σπίτι ιδέα προτείνει ότι έντασης πόρων εσωτερικό χώρο μπορεί να αντικατασταθεί με εξωτερική ισοδύναμα παρόμοια φινέτσας και άνεσης. Αλλά υπαίθρια διαβίωση δεν είναι πάντα ό, τι έχει ραγίσει επάνω για να είναι, ακόμη και το εύκρατο κλίμα του Λος Άντζελες. Άνεση και προστασία είναι το κλειδί για την εξωτερική επιβίωση. Με τον όρο "αιωρείται" ένα μεγάλο όγκο πάνω από ένα εκλεπτυσμένο υπαίθριο καθιστικό, την προστασία από τα στοιχεία που χορηγείται με παράλληλη υποστήριξη της συνέχειας μεταξύ των εμπρός και πίσω ζώνες κήπο.

Εκμεταλλευόμενοι το βάθος επιτρέπει παρτίδες το 4000 SF, 4 υπνοδωμάτια εσωτερικό πρόγραμμα για να χωρέσει άνετα σε δύο επίπεδα και όχι ακολουθώντας το πρότυπο των γύρω ψηλότερο και πιο πολλούς πόρους σπίτια. Λόγω του χαμηλότερου ύψους και θέματα που προκύπτουν προστασία της ιδιωτικής ζωής, το σχήμα στέγη σχεδιάστηκε ως ένα "πέπλο φωταγωγό», αναδίπλωση κάτω απαλά πάνω από το φωταγωγό χώρο για τη διεξαγωγή πιο συγκρατημένη ηλιακό φως αντανακλάται από το οριζόντιο διάστημα μεταξύ της οροφής και εξωτερικό τοίχο, ενώ επιπλέουν πάνω από το απαλά εσωτερικούς χώρους.

Hover House 2 Συνεχίζει Βιώσιμου Σχεδιασμού

Η αειφόρος ανάπτυξη παραμένει στην πρώτη γραμμή της συνείδησης του αρχιτέκτονα που έχει για πάνω από δύο δεκαετίες. PVC δροσερό τεχνολογία οροφή, υψηλής απόδοσης μηχανικά συστήματα, σκίαση παράθυρο, βιώσιμη φινίρισμα ξύλου και δομικά προϊόντα και την ελαχιστοποίηση της μακροχρόνιας συντήρησης και επισκευής είναι ακριβώς αρκετά μέτρα απασχολεί αυτό το έργο να πληρούν τα υψηλά πρότυπα της βιωσιμότητας του αρχιτέκτονα. Σε τελική ανάλυση, αν ο άνθρωπος είναι να συνειδητοποιήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον, η μείωση της χρήσης της οικοδομής πόρων που προκύπτει από το εσωτερικό μείωση του προγράμματος θα μπορούσε να αποδειχθεί η καλύτερη τακτική και ότι θα μπορούσε να συμβεί εάν περισσότερους πελάτες υιοθετήσουν εξωτερικούς χώρους διαβίωσης ως 1:1 αντικαταστάσεις για την τρέχουσα εσωτερική πρότυπα του προγράμματος.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Glen Irani Αρχιτέκτονες για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά Hover Βουλή. Φωτογραφία από τον Derek Rath .

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Luxury Living για Nightingale κίνησης
Villa Settimo Cielo: Ανάβαση στο Seventh Heaven στο Newport Coast
Ο θρυλικός Estate: 50.000 τετραγωνικά πόδια του Beverly Σπίτι προσφορά του Ιστορικού πολυτελείας

Ετικέτες: , ,

Αφήστε μια απάντηση